Referanser

Eventyrlig Oppussing i Harstad

Da Eventyrlig Oppussing tok fatt på prosjektet med å gjøre DNT Hytta Maistua i Harstad til en populær turisthytte, ble Skydome et flott tilskudd ment som trekker enda flere turister til lille hytta på Linken.

Med en plassering på 320 moh. troner Maistua på Linken over Harstad, og byr på en flott utsikt over både byen og Andfjorden. Teamet i Eventyrlig Oppussing bygde en Skydome på en stor treplatting utenfor Maistua. Valget falt på en diameter på 4,5 meter med rammeløs konstruksjon i polykarbonat.

For å kunne sette opp en kuppel eller igloo for besøkende er det mange hensyn som må tas. Blant annet spiller både vind og temperaturer inn på valget av løsning. Skydome har en sterk rammeløs konstruksjon, som gjør at besøkende til Maistua kan overnatte komfortabelt med 360-graders utsikt til nordlyset.

Nord for polarsirkelen må denne Skydomen gjennomgå tøff behandling fra naturen i form av snøstormer, temperatursvingninger og kraftig vind. Da er det godt at de sterkeste skydomene tåler opptil vindkast på opptil 37 m/s.

Se referansesiden her

Se / Last ned vår generelle brosjyre om bruksområder, mål og annen informason om Skydome

BASSENG / JACUZZI

Skydome kan benyttes som tak over sauna, boblebad eller basseng.  

REKREASJON OG AVSLAPNING:

Skydome fungerer like godt til overnatting som til vinterstue eller lekerom.

RESTAURANT  OG SERVERING

Skydome er publikumsvinnende barløsning eller chambre séparée.

TERASSE-MODULER:

Se brosjyre med oversikt over de ulike gulvmodulene som finnes til Skydome.