Referanser

Audi

Audi Lanserte sin nye elektriske Q8 e- tron i en 8 meter i diameter SkyDome, i forbindelse med World Cup Kvitfjell, i regi av Audi.

SkyDomen ble plasser over bilen, da det foreløpig ikke er dører store nok for innkjøring av bil.

Det ble etablert et åk med løftekroker og løftet på plass av en Manitou. 

Rett og slett problemfritt.

Skydomen som Audi fikk satt opp er den største domen som Flå-firmaet leverer, og det var en vellykket presentasjon av den nye Audi Q8 e- tron.

Det var fint vær med mye folk og vi fikk oppleve en spennende ny elbil, og opplevde til stor grad at Skydome gjorde arrangementet til et blikkfang.

Eventyrlig Oppussing i Harstad

Med en plassering på 320 moh. troner Maistua på Linken over Harstad, og byr på en flott utsikt over både byen og Andfjorden. Teamet i Eventyrlig Oppussing bygde en Skydome på en stor treplatting utenfor Maistua. Valget falt på en diameter på 4,5 meter med rammeløs konstruksjon i polykarbonat.

For å kunne sette opp en kuppel eller igloo for besøkende er det mange hensyn som må tas. Blant annet spiller både vind og temperaturer inn på valget av løsning. Skydome har en sterk rammeløs konstruksjon, som gjør at besøkende til Maistua kan overnatte komfortabelt med 360-graders utsikt til nordlyset.

Nord for polarsirkelen må denne Skydomen gjennomgå tøff behandling fra naturen i form av snøstormer, temperatursvingninger og kraftig vind. Da er det godt at de sterkeste skydomene tåler opptil vindkast på opptil 37 m/s.

NIO – Driving Experience

Våren 2022 ble Skydome anvendt som showroom og lounge ved NIO Driving Experience ved Fetsund i Lillestrøm kommune.

Skydomen som ble satt opp var 9 meter i diameter og ble brukt i forbindelse med arrangementet NIO Driving Experience, i regi av den norske importøren av det nye elbilmerket NIO. Skydomen som NIO fikk satt opp er den nest største domen som Flå-firmaet leverer, og det var utrolig morsomt å se hvordan Skydome fungerte i bruk.

Nio Driving Experience benyttet Skydomen som lounge og presentasjonssenter der de samlet kunder og fortalte om arrangementet. Skydomen ble innredet med både bord, stoler og TV-skjermer i tillegg var det servering av mat og drikke til gjestene.

Det var fint vær begge dager og vi fikk oppleve kjøreegenskapene til en spennende ny elbil, og opplevde til stor grad at Skydome gjorde arrangementet ekstra spesielt og minneverdig. 

Nio Driving Experience i Fetsund med Skydome som showroom
Mange prøvekjørte Nio under Nio Driving Experience i Fetsund med Skydome som showroom
Inne i Nio Driving Experience var det plass til både showroom, gjester og TV med Skydome Norge
Den nye elbilen foran Skydome under arrangementet i Fetsund.